Despre PA

lingura si furculita aurii
lingura si furculita aurii

In spatele conceptului Produse Aurii se afla atractia pentru culoarea auriu, semnificatia aceasteia si dorinta de nestavilit de a o impartasi cu restul lumii. Auriul poate fi ce vrei tu. Fie ca e vorba de ceva extrem de valoros sau un ciuruc stralucitor, tu dai semnificatie lucrului respectiv. Iar eu sunt aici sa te ajut sa il gaseti. 

Numele meu e Mihaela Giurescu (vezi si de ce Miss Adibas) si sunt in majoritatea timpului account manager intr-o agentie de marketing din Romania. Proiectul Produse Aurii pune in practica cunostintele si experienta mea, dar si pasiunea pentru shinny new things. In special, firesc, cele aurii. 

Inspiratia si indemnul pentru pornirea efectiva a acestui proiect au venit de-a lungul timpului de la prientenul meu bun Florin Ciobotaru si la iubita mea, dar categoric si de la cei care au modelat si materializat in jurul meu o forma de arta sau alta: 

NimeniTTT tattoo artist Bucuresti
NimeniTTT

Acest proiect este un hibrid intre un site tipic de afiliere, adica poate genera un mic profit daca se vor face vanzari intermediate de accesarea produselor afiliate, dar e la fel de mult si un blog personal. Subiectul principal va fi legat de tot ce m-a fascinat vreodata la auriu: de la liste de produse pe care mi le doresc, pana la de ce ne atrage asa de mult culoarea, de ce am ajuns sa mancam, bem, sau chiar sa fumam, aurul. 

Asa ca, pentru ca mie mi-ar placea 100% sa am o sumedenie de lucruri aurii in viata mea, m-am gandit ca poate le-ar placea si altor oameni sa isi gaseasca toate obiectele pe care si le doresc, IN VARIANTA AURIE. Iar daca acesta e si cazul tau, sper sa iti placa si sa te ajute proiectul Produse Aurii.