Bio Miss Adibas

Miss Adibas, aparent vine de la afinitatea pentru knockoff-uri si admiratia pentru brandul Adidas. Inspiratia pentru nume a venit in una din multiplele sesiuni de Quiplash cu prietenii si familia cand am devenit foarte creativi cu numele care se afisau pe ecran. Prima alegere a fost Miki_Dulce_Kiss_Angel, dar era a mouthful. 

selfie miss adibas

Totusi, daca va intrebati de ce AdiBas si nu AdiDas, asa cum ziceam, am o pasiune pentru knockoff-urile mai mult sau mai putin subtile precum ar fi, de exemplu geaca Balenciga de la Obor. E foarte fun cat de ilizibil e pentru multi oameni acel „a” lipsa din numele brandului si ma felicita pentru geaca marca Balengiaga. 

Dar in sfarsit, cum spuneam si pe pagina Despre Produse Aurii, numele meu este Giurescu Mihaela, iar daca aceste lucruri de mai sus nu ma recomanda ca autor pentru multiplele liste de produse personal alese in orele nesfarsite de shopping virtual si articolele scrise din toate cartile pe care le suporta subscriptia mea la Scribd, atunci ma mai recomanda niste lucruri din LinkedIn, anii de facultate si masterat in psihologie (vezi articolul despre semnificatia culorii auriu aici), si, mai ales, toate finantele consumate pe… produsele aurii. 

Daca te intrebai, in poza e un selfie foarte reusit cu o masca DE AUR de la DM. 

LinkedIn| Facebook | Instagram | Pinterest | TikTok